Ga direct naar de content

Senior Jurist Grondzaken (32 uur)

Solliciteer uiterlijk vrijdag 23 december
plaatsSoestlooptijd36 uursalaris3.701 - 5.372 onderwijsHBO vervaldatumEindigt vandaag


Senior Jurist Grondzaken (32 uur)


Wat leuk dat je deze vacature bekijkt! We zoeken voor ons team Vastgoed en Welzijn een Senior Jurist Grondzaken, omdat de vertrekkende collega een andere baan heeft gekregen buiten de Gemeente Soest.

Waarom hebben we jou nodig Met jouw expertise ben jij samen met je drie collega’s het eerste aanspreekpunt voor alle vragen die er spelen op het gebied van vastgoed en grondzaken. Jij gaat in gesprek met zowel interne collega’s, als collega’s van aanpalende gemeentes of provincie, inwoners en huurders. Jij komt met jouw juridische kennis en daadkracht tot een overeenkomst waar iedereen blij van wordt.

Wat ga je doen?

  • Jouw functie is afwisselend en elke dag is verschillend voor jou. In grote lijnen vertellen we waarvoor we je zoeken:
  • Je adviseert planeconomen, projectleiders, management en bestuur in juridische zaken op het gebied van vastgoed en grondzaken.
  • Je stelt overeenkomsten op betreffende grondexploitatie, realisatie en gronduitgifte. Het gaat om het opstellen van anterieure, erfpacht-, samenwerkings-, (ver)koop- en realisatieovereenkomsten. Zo nodig begeleid je ook de notariële afwikkeling daarvan.
  • Je stelt huurovereenkomsten op en werkt ook hierin nauw samen met de adviseur maatschappelijk vastgoed en je andere directe collega’s.
  • Je begeleidt gerechtelijke procedures.
  • Ook buiten het terrein van vastgoed en grondzaken ben je in voorkomende gevallen vraagbaak voor privaatrechtelijke aangelegenheden.
  • Je helpt je directe collega’s met inhoudelijke vraagstukken en bent graag hun sparringpartner.


Wat krijg je ervoor terug?

  • Een uitdagende baan in een organisatie en team die volop in ontwikkeling zijn. De gemeente Soest ondersteunt ontwikkelingswensen en investeert in jouw groei.
  • Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden we een salaris van €3.701 tot maximaal €5.372 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (functieschaal 11).
  • Een Individueel Keuzebudget (IKB). Dit is 17,05% boven op je salaris. Met het IKB heb je zelf de keuze over deze financiële ruimte, zodat dit aansluit aan bij jouw levensfase, persoonlijke wensen en doelen.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals betaald ouderschapsverlof, reiskostenvergoeding en/of thuiswerkvergoeding, aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden en een laptop en telefoon in bruikleen.
  • Je hebt de mogelijkheid om je uren flexibel in te delen en gedeeltelijk thuis te werken. Dit combineer je met het ontmoeten van je collega’s in ons gemeentehuis, centraal gelegen in Soest. 
  • We starten met een tijdelijke overeenkomst voor één jaar. Bij goed functioneren en onveranderde omstandigheden, zetten we dit om naar een vast contract.


Wanneer zijn we een match?

Wij zoeken natuurlijk de gedroomde kandidaat! In ons perfecte plaatje heb je als Senior Jurist Grondzaken minimaal 5 jaar werkervaring. Ook heb je een afgeronde juridische opleiding op minimaal HBO-niveau en WO-denkniveau.

Werken voor Soest betekent dat je in contact staat met onze inwoners, het bestuur en partners. Jij legt makkelijk de verbinding. Je weet jouw expertise en vakkennis in te brengen bij de actuele situaties.

Voldoe je niet aan al deze punten, maar ben je er wel van overtuigd dat je met jouw ervaring en kennis ons kan helpen? Laat het weten in jouw motivatie!

Kwaliteiten die wij bij deze functie vinden passen zijn: goed kunnen plannen & organiseren, flexibel, klantgericht en resultaatgericht zijn.

Waar werken we aan in Soest?

Werken voor de gemeente betekent werken voor onze 47.000 inwoners. Als gemeente ondersteunen we de samenleving op allerlei gebieden. Wij werken aan de leefbaarheid van onze gemeente en kijken daarbij naar de lange termijn. Op dit moment spelen een aantal belangrijke projecten. Zo werken we hard aan de energietransitie voor een duurzame, toekomstbestendige gemeente. Ook bereiden we ons voor op de inwerkingtreding van de Omgevingswet. Verschillende bouwprojecten zijn in ontwikkeling (zoals de transformatie van Soesterberg Noord, woningbouwlocatie Oude Tempel en de Dalwegvisie) en stimuleren we sporten met verschillende projecten.

Dit zijn wij

We vormen samen met 275 professionals onze organisatie. Ons doel is een toekomstbestendige organisatie te zijn en mee te bewegen met wat de samenleving nodig heeft. Dat vraagt om flexibele, lerende professionals en leidinggevenden die hen daarin stimuleren, faciliteren en de ruimte geven. Daarom staan onze medewerkers centraal; zij leveren de resultaten aan onze inwoners, ondernemers en bestuur. Werken aan een toekomstbestendig Soest doen we volgens onze drie kernwaarden: samen (met collega’s, bestuur, samenleving en partners), met vertrouwen in elkaar en daarbij leren we van de dingen die we doen en van onze omgeving.

Als gemeentelijke organisatie werken we voor een diverse samenleving. Daarom vinden we het belangrijk dat onze organisatie net zo divers is.

Dit is jouw team

Als Senior Jurist Grondzaken ben je onderdeel van het team Vastgoed & Welzijn en maakt deel uit van de afdeling Samenleving. Het team bestaat naast jou uit: Sport, Cultuur, Gezondheid en Inwonerszaken. Het is belangrijk dat je goed in teamverband kunt werken, maar ook dat je zelfstandig aan de slag kunt gaan. 

Informeren & solliciteren We zijn benieuwd wie je bent! Wil je solliciteren? Upload  je motivatie en cv via de sollicitatieknop. Dit kan tot en met vrijdag 8 juli 2022. Je kunt je motivatie richten aan Jozine Lurvink, teamleider.

De kennismakingsgesprekken vinden in verband met de vakantieperiode in overleg plaats.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, dan kun je terecht bij Jozine Lurvink via 06 – 28742806. Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met HR Office / Recruitment  via solliciteren@soest.nl.

Delen? Ja, graag!

Elke sollicitatie behandelen wij volgens de NVP-sollicitatiecode

Delen:

Meer informatie over deze vacature?

Neem contact op met Afdeling Recruitment van gemeente Soest

Gerelateerde vacatures

Over de organisatie

gemeente Soest logo
Adres
Raadhuisplein 1
3762 AV Soest